G-Korfbal

Iedereen in Sint-Laurens is naar ons idee wel bekend met korfbalvereniging ONDO. Veel mensen uit het dorp zijn actief binnen de vereniging als speler, supporter of vrijwilliger. Afgelopen jaar hebben we het 60-jarig bestaan gevierd. We kunnen wel stellen dat ONDO een heel leuke, hechte, bloeiende vereniging is. ONDO voert een beleid wat erop is gericht om korfbalsport op diverse niveaus aan te bieden aan haar leden, zodanig dat alle leden zich thuis voelen en nauw bij ONDO betrokken zijn. ONDO gelooft sterk in een balans tussen competitie, gezondheid en ontspanning!
Als K.V. ONDO willen wij graag mensen met een verstandelijke beperking stimuleren tot sporten en bewegen. Sport maakt immers gezond, draagt bij aan je persoonlijke groei en brengt je in contact met anderen.
Om deze redenen zijn wij vanaf september 2015 gestart met een G-team. Iedere dinsdagavond wordt er van 19:00 – 20:00 uur getraind in het gymzaaltje op Sint-Laurens, naast Sportpark de Brigge.

Het voornaamste doel hiervan is samen plezier beleven tijdens het sporten met elkaar. Dus….

WIL JIJ SPORTEN IN ONS G-TEAM?

HOU JE VAN SPORTEN?

VIND JE HET LEUK OM PLEZIER TE MAKEN MET ANDEREN?

BEN JE TUSSEN DE 16 EN 25 JAAR OUD?

HEB JE EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING?

WIL JE MEER WETEN VAN KORFBAL?

DAN IS SPORTEN BIJ K.V.ONDO WAT VOOR JOU !!!
WIL JE MEER INFORMATIE? DAT KAN!
– VUL ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER IN,
– BEL NAAR EVI GEERVLIET (0610474676),
– OF KOM GEWOON EEN KEERTJE LANGS !

Ik wil graag kennis maken met G-korfbal bij kv ONDO

Leuk dat je kiest voor kv ONDO om te korfballen

Je mag 4x GRATIS mee trainen met bij ons G-team.

Vul het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)

(bv beperking of speciale begeleiding)